Vyžos iš bulvių

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, pailgos, 10 vienetų
- Grietinėlė, 200 mililitrų
- Grybai, (voveraites), 400 gramų
- Svogūnai, 1 galva
- Sūris, fermentinis, 300 gramų
- Druska, pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Bulves gerai išplauname ir dedame virti su lupena. Kai bulves užviria paverdame dar 10-15 min. (turi būti pusiau išvirusios). Nupilame vandenį, leidžiame kiek atvėsti.
Kol bulves vėsta, supjaustome svogūną, išplauname grybus (voveraites), galima naudoti ir kitokius grybus pagal Jūsų skonį. Svogūną pakepiname aliejuje, sudedame voveraites ir dar pakepiname kartu su svogūnais apie 5min. Užpilame grietinėle, pagardiname druska bei pipirais. Patroškiname apie 10min.
Sūrį sutarkuojame burokinę tarka.
Iš bulvių išpjaustome vyžas, sudedam į vyžų vidų patroškintas voveraites. Užberiame sūrių ir pašauname į iš anksti įkaitintą orkaitę iki 220`C ~ 30min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą