Vytintos stintos

Vytintos stintos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Stinta, 200 gramų
  • Druska, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Šviežią stintą nuplaukite, bet neišdarinėkite. Dėkite į indą ir negailėdami druskos sluoksniuokite. Sluoksnis druskos, sluoksnis stintų. Indą uždenkite, palaikykite 5 val. Po to stintas nuplaukite ir sukabinkite per akį ant siūlo. Džiovinkite 4-7 dienas ir valgykite. Džiovinti žiemą galima prie radijatoriaus, o vasarą žuvis geriausia pakabinti gerai vėdinamoje patalpoje, kur nors ant skersvėjo. Jei džiovinate balkone - būtinai žuvis uždenkite marle, kad musės negalėtų pridėti kiaušinių. Džiovinkite ne ant saulės.
Stintų ikrai labai skanūs, jei jas džiovinote ilgiau, būtinai paragaukite ikrų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
tomas
2014-03-31 12:59
kiek jau metu zvejoju valant bet kokia zuvi neteko matyti kaskokiu ipztingu kirmeliu tik savaji masala su kurio ta zuvi pagavau o tai yra kruopa arba tesla
(anonimas)
2013-08-15 22:54
kliedat panos
Sandra
2012-07-01 16:36
Tai kai valgai,tada ir issitrauki viska is viduriu,kas nevalgoma..
ingrida
2012-03-20 23:35
skanu tai skanu,bet hebryte vidurius tai isvalykit!kiekvienoj puslej oro,daug kirmeliu!neperseniausei paciai pasake ,ir pamaciau!
juste2
2009-01-16 19:53