Vytinta vištiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Čiobreliai, su rozmarinais, 1.5 valgomojo šaukšto
- Juodieji pipirai, malti, 1.5 valgomojo šaukšto
- Laurų lapai, lapeliai, 3 vienetai
- Vištiena, krūtinėlė, 600 gramų
- Raudonas vynas, portveinas, 0.25 stiklinės
- Brendis, 0.25 stiklinės
- Druska, jūros, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite druską, pipirus, čiobrelius bei rozmarinus ir grūstus lauro lapelius su brendžiu bei vynu.
Pusę gauto mišinio sudėkite į dubenį, uždėkite vištienos krūtinėlę ir supilkite likusį prieskonių mišinį.
Uždenkite viską maistine plėvele ir padėkite 12 val. į šaldytuvą.
Po 12 valandų vištienos krūtinėlę nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, suvyniokite į marlę arba švarų rankšluostį ir padėkite dar 12 val. į šaldytuvą (jei norite, galite laikyti ir ilgiau).
Su šia vytinta vištiena galima pagaminti labai skanius sumuštinukus, kuriems papildomai dar reikės batono, česnakinio sviesto bei agurko.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-07-06 12:39
Viskas kaip ir normaliai be žalios vištienos po 12 valgyt nevalgyčiau, ir kitam neduočiau 

2012-07-25 17:21
na jo cia tai pieva, o ne vytinimas. Druskos zinoma reikia daugiau nei paprastai ruosiant, bet cia tikrai manau kad per daug. Manyciau, kad vistienos vytinimas nesiskire nuo zuvies, tai kaip ir neymanoma normalei isvytinti zuvies per 12 valandu.
Pabandyciau sita recepta, bet gaila man vistienos 


2016-05-07 21:44