Vytinta išpjova

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Kalendra
- Kardamonas, maltas
- Mairūnas
- Muskatas, maltas
- Kiaulienos išpjova, 500 gramų
- Druska, 50 gramų
- Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Nešaldytą kiaulienos išpjovą ištrinkite druska ir prieskoniais ir laikykite vėsioje patalpoje ar šaldytuve uždengtame inde. Mėsą laikykite savaitę, kartais pavartykite. Vėliau išpjovą susukite i marlę, suriškite ir pakabinkite vėsioje patalpoje savaitei, vėliau perkelkite į ~20 laipsnių, sausą patalpą ir po savaitės jau galite valgyti. Svarbu mėsos neperdžiovinti, nes ji tampa ne tokia skani.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-13 17:36
dariau sita labai gerai gavosi tik as pakeiciau prieskonius truputi betgavosi labai gerai dabar net pradejom savo versliuka jau ir desras rukome ir vytiname ir kumpelius ir zmones labai patenkinti nes as atradau savo recepciuka

2011-04-07 10:19
druskos 40 gramu ne taip parasiau
2011-04-07 10:18
na valgau jau vytinta kumpiuka, tik as dejau kitokius prieskonius druska pipirai( druskos galima deti 80 gramu)ir kiaulienos prieskoniai. Tai trukumas kad kvapas toks specifinis. tai rekomenduociau cesnakiuko.
2011-03-28 09:10
jau dvi savaites iveikiau
dar po savaites parasysiu ar gerai gavosi vytintas kumpiukas


2015-06-28 13:57