„Vyšniukas“

„Vyšniukas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 100 gramų
  • Vyšnios, (1 stiklinė 200-220 ml), 4 stiklinės
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išimkite iš vyšnių kauliukus ir sumaišykite su vienu šaukštu cukraus.
Kiaušinius išplakite su likusiu cukrumi, įberkite žiupsnelį druskos, supilkite pieną.
Plakant superkite miltus ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Kepimo skardą patepkite riebalais, sviestu ar margarinu, supilkite tešlą ir ant tešlos sudėkite vyšnias.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Iškepusį pyragą pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Germantė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
hmmm ??????
2014-07-10 18:49
Nežinau koks čia skonis gali būti su blynų tešla,tai gal paprasčiau ir gardžiau būtų tiesiog tuos blynus ir kepti su vyšnių įdaru.
(anonimas)
2014-01-18 11:01
Neskaniai gavosi.. Fuj.. DAugiau gyvenime sito nekepsiu
LAPE
2012-07-29 10:08
AR skanus?
Aurelija
2012-02-03 14:29
Einu bandyti , tikiuosi gausis.
Vicky
2011-11-16 23:16
Ka tik iskepiau...SUPER