Vyšnių trupininis

Vyšnių trupininis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, tešlai, 200 gramų
  • Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
  • Migdolai, kapoti, 1 valgomasis šaukštas
  • Vyšnios, be kauliukų, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, tešlai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 500 gramų
  • Varškė, 400 gramų
  • Sviestas, tešlai, 250 gramų
  • Kepimo milteliai, tešlai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Tešlą išminkome iš nurodytų produktų ir susikę į maišelį palaikome šaldytuve apie pusę valandos.
Po to 1/3 tešlos atsidedame, o likusią tešlą išminkome ir įtiesiame į kepimo formą.
Varškę pertriname ir sumaišome su kiaušinių tryniais, cukrumi ir krakmolu. Po to įmaišome vyšnias ir iki putų išplaktus baltymus.
Varškės ir vyšnių masę sudedame ant tešlos.
Ant vyšnių įdaro užtarkuojame likusios tešlos ir apibarstome migdolais.
Kepame 200° C laipsnių orkaitėje 50 minučių.

Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą