Vyšnių ledai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vyšnios, šviežios, 500 gramų
- Varškė, puri, 250 gramų
- Cukrus, 125 gramai
- Apelsinų sultys, 125 gramai
- Likeris, migdolų, 40
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Cukrų ištirpinti apelsinų sultyse. Vyšnias nuplauti,išimti kauliukus,užpilti likeriu ir palikti 30 min.Vyšnias,varškę ir apelsinų sultis išplakti iki vientisos masės elektriniu plaktuvu.Ledų masę supilti į indą,ir įdėti į šaldymo kamerą. Vis pamaišyti, kad ledai nesusikristalizuotų ir šaldyti, kol masė taps standi ir lyg.
Ledai greit paruošiami, tikrai gaivūs...Mums patiko, o svarbiausia sveiki ir natūralūs.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-07-24 18:32