Vyšnių keksas

Vyšnių keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Vyšnios, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Manų kruopos, 1 stiklinė
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Razinos, 1 sauja
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanilinas
  • Pasukos, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Sumaišome pasukas su grietine. Įmaišome cukrų, kiaušinius, aliejų, vaniliną ir kepimo miltelius.
Tuomet įmaišome manus ir miltus.
Galiausiai įmaišome razinas ir vyšnias. Vyšnios tinka ir šaldytos, ir džiovintos.
Sudėjus tešlą į kepimo formą kepti apie 40 minčių 180° C orkaitėje.

Iškepusį pyragą apibarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė: Vilmantė
» Rašyti komentarą