Vyšnių keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Vyšnios, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Manų kruopos, 1 stiklinė
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Razinos, 1 sauja
- Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Vanilinas
- Pasukos, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Sumaišome pasukas su grietine. Įmaišome cukrų, kiaušinius, aliejų, vaniliną ir kepimo miltelius.
Tuomet įmaišome manus ir miltus.
Galiausiai įmaišome razinas ir vyšnias. Vyšnios tinka ir šaldytos, ir džiovintos.
Sudėjus tešlą į kepimo formą kepti apie 40 minčių 180° C orkaitėje.
Iškepusį pyragą apibarstyti cukraus pudra.
» Rašyti komentarą