Vyšnių ir pekano riešutų riestė

Vyšnių ir pekano riešutų riestė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 1 stiklinė
  • Cukrus, rudasis, 0.3 stiklinės
  • Cukrus, smulkus, 2 valgomieji šaukštai
  • Margarinas, 2 valgomieji šaukštai
  • Pekanų riešutai, 0.3 stiklinės
  • Vanilė, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vyšnios, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, mišinys kepiniams, 2 stiklinės
  • Pienas, 0.6 stiklinės
  • Vanduo, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 0.3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Kepimo formą patepame riebalais.
Ištirpintą sviestą sumaišome su ruduoju cukrumi.
Vyšnias sumaišome su 2 šaukštais smulkaus cukraus.
Į sviestą įmaišome miltų mišinį, pieną, 2 šaukštus minkšto margarino bei kiaušinius.
Viską pamaišome apie 30 s.
Šaukštu įmaišome į tešlą vyšnias bei pekano riešutų puseles.
Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 20-25 min.
Iškepus paliekame 10 min. pravėsti.
Glazūrai sumaišome cukraus pudrą, vanilę bei vandenį.
Šia glazūra aptepame iškeptą pyragą.
Taip pat pyragą galima papuošti vyšniomis bei pekano riešutais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą