Vyšnios savo sultyse

Vyšnios savo sultyse
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vyšnios
Gaminimo instrukcija:

Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
marina
2013-05-20 15:24
man atrodo ,kad jus neteisus
as sveriu 69 o mano ugis 170 ir man 42 metai
jus sakote tai normalu ,as sveriau 65 ir man negerai ,neturiu jegu ir energijos
su dabartiniu svoriu .mano veidas sviesesnis ,krutine standesne ......nevisada gerai teisingai sverti
kaip jums atrodo
ar yra kitu priezsciu .?????????