Vynuogės šokolade

Vynuogės šokolade
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vynuogės
  • Šokoladas
Gaminimo instrukcija:
  1. Vynuoges nuplauti ir nusausinti. Dalį baltojo ir juodojo šokolado ištirpinti garų vonelėje.

  2. Arbatiniu šaukšteliu vynuoges pamirkyti skirtinguose šokoladuose ir padėti vynuoges ant lėkštės, išklotos kepimo popieriumi. Padėti į šaldytuvą sustingti.

  3. Tada taip pat ištirpinti likusius šokoladus ir konditeriniu švirkštu aplieti sustingusias vynuoges. Vėl padėti į šaldytuvą sustingti.

    Paprasta ir labai skanu.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą