Vyniotinis su sūriu ir vištiena

Vyniotinis su sūriu ir vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Vištienos filė, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Konservuoti žirneliai, 100 gramų
  • Pienas, 300 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Sumalame vištieną. Pridedame prie maltos mėsos žirnius, beriame druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišome.

Sutarkuojame sūrį ir sumaišome su kiaušiniais.

Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, ištepame aliejumi. Sūrio ir kiaušinių masę tolygiai paskleidžiame ant popieriaus . Kepame apie 5 minutes įkaitintoje iki 180°C orkaitėje.

Iš vienos pusės kepto lydyto sūrio paskirstome maltą mėsą ir padengiame antrą pusę, sulenkiame per pusę kartu su popieriumi. Popieriaus kraštus labai kruopščiai užspaudžiame, kad sultys neišbėgtų. Kepame toje pačioje temperatūroje 30 minučių.

Iškepus vyniotiniui, duoti jam atvesti ir tik tada pjaustyti porcijomis.

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Janina
2017-03-01 11:15
Kur naudojama 300 ml pieno pagal šį receptą?