Vyniotinis su spanguoliniu kremu

Vyniotinis su spanguoliniu kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 250 gramų
  • Spanguolės, šaldytos/šviežios, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Grietinėlė, 33-35 % riebumo, 250 mililitrų
  • Želatina, 10 gramų
  • Kepimo milteliai, arba 1 šaukštelis sodos, 10 gramų
  • Vanilinis cukrus, 8 gramai
Gaminimo instrukcija:

Suplakite kiaušinius su 150 g cukraus ir vaniliniu cukrumi (plakti apie 5 minutes).
Pridėkite kepimo miltelių bei miltų ir gerai išmaišykite.
Gautą tešlą supilkite ant kepimo popieriumi išklotos kvadratinės skardos ir tolygiai paskirstykite.
Kepkite apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Dar karštą biskvitą suvyniokite su kepimo popieriumi ir leiskite atvėsti.
Paruoškite kremą.
Sumaišykite želatiną su 100 ml šalto virinto vandens ir palikite brinkti (tiek, kiek nurodyta ant pakuotės).
Tuomet pavirkite želatiną, bet neužvirkite.
Atvėsinkite želatiną iki kambario temperatūros.
Išplakite grietinėlę su 100 g cukraus iki purios masė (tikslaus plakimo laiko aš negaliu pasakyti, nes tai priklauso nuo grietinėlės).
Sudėkite į grietinėlę želatiną ir sumaišykite.
Įmaišykite spanguoles ir padėkite kremą į šaldytuvą, kad jis sutirštėtų.
Tuomet sklandžiai aptepkite biskvitą kremu, suvyniokite ir padėkite 3-4 val. į šaldytuvą.
Patiekite supjaustytą griežinėliais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą
» Komentarai
goblinas
2012-12-18 14:46
skaniai atrodo