Vyniotinis su obuoliene

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra
- Cukrus, 180 gramų
- Cukrus, uogienei, 700 gramų
- Krakmolas, 75 gramai
- Obuoliai, 1.5 kilogramo
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 60 gramų
- Vanduo, 400 mililitrų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti plonomis skiltelėmis, sudėti puodą, užpilti vandens ir cukraus. Užvirti ir pavirti 2-5 minutes.
Pasiruošti biskvitą. Kiaušinius plakti su cukrumi iki šviesių putų (maždaug 5 min.). Miltus sumaišyti su krakmolu ir kepimo milteliais. Sausą mišinį išsijoti ant kiaušinių putų ir atsargiai sumaišyti šaukštu. Supilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos plačios kepimo skardos, paskleisti ir kepti 7 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol gražiai parus. Ant stalo uždėti kepimo popieriaus lapą, apibarstyti dideliu kiekiu cukraus pudros ir ant jo padėti biskvitą. Aptepti paruošta uogiene ir suvynioti biskvitą. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-04-08 22:11