Vyniotinis su obuoliene

Vyniotinis su obuoliene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 180 gramų
  • Cukrus, uogienei, 700 gramų
  • Krakmolas, 75 gramai
  • Obuoliai, 1.5 kilogramo
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 60 gramų
  • Vanduo, 400 mililitrų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti plonomis skiltelėmis, sudėti puodą, užpilti vandens ir cukraus. Užvirti ir pavirti 2-5 minutes.
Pasiruošti biskvitą. Kiaušinius plakti su cukrumi iki šviesių putų (maždaug 5 min.). Miltus sumaišyti su krakmolu ir kepimo milteliais. Sausą mišinį išsijoti ant kiaušinių putų ir atsargiai sumaišyti šaukštu. Supilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos plačios kepimo skardos, paskleisti ir kepti 7 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol gražiai parus. Ant stalo uždėti kepimo popieriaus lapą, apibarstyti dideliu kiekiu cukraus pudros ir ant jo padėti biskvitą. Aptepti paruošta uogiene ir suvynioti biskvitą. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ayu
2021-04-08 22:11
Žodžių trūksta apsakyt kaip skanu Dar į tešlą dėjau kokoso drožlių, o į obuolienę - cinamono. Pasakaaaaaaa. Tik tike kas nesusiviniojo man. Nuo cukraus pudros prilipo prie kepimo popieriaus ir amen Su prezentacija teks padirbėti, bet skonis - šimtas balų