Vyniotinis su Mascarponės sūriu


- Cukrus, 150 gramų
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Vanduo, karštas, 3 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, pakelis, 1 vienetas
Kremas:
250g mascarpone sūrio
2 kiaušinių tryniai
3-4 šaukštai cukraus pudros
150 g grietinėlės
konservuotų persikų
Trynius išplakame su cukrumi ir karštu vandeniu. Kitame inde išplakame baltymus. Persijotus miltus įmaišome į trynių masę, galiausiai sudedame išplaktus baltymus ir labai lengvai išmaišome. Tešlą pilame į pergamentiniu popieriumi išklotą skardą ir kepame apie 20 min.
Kremui išplakame kiaušinių trynius su cukrumi, atskirai išplakame grietinėlę. Į trynių masę įplakame sūrį, sudedame plaktą grietinėlę ir lengvai išmaišome.
Iškeptą biskvitą apverčiame ant virtuvinio rankšluosčio, nuimame popierių ir susukame kartu su rankšluoščiu vyniotinį, gerai atvėsiname (1 val.)
Išvyniojame biskvitą, ant jo dedame kremą ir pabarstome pjaustytais persikais. Atsargiai suvyniojame ir susukame į plėvelę, dedame į šaldytuvą ir palaikome per naktį.
2016-10-04 18:47
2013-09-01 18:42


2013-03-31 14:35
2013-01-22 20:32
2017-02-03 19:14