Vyniotinis su aviečių kremu

Vyniotinis su aviečių kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Abrikosai, 4 vienetai
  • Avietės, 500 gramų
  • Cukrus, 180 gramų
  • Krakmolas, 30 gramų
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 120 gramų
  • Grietinėlė, riebi, 500 mililitrų
  • Želatina, 12 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinos žievelė, tarkuota, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Tešlai ištrinkite trynius su cukrumi, įpilkite 3 šaukštus karšto vandens ir išplakite. Įmaišykite krakmolą, miltus su kepimo milteliais, citrinų žieveles ir standžiai išplaktus baltymus.
Tešlą nestoru sluoksniu supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir įdėkite į 220 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite apie 10–12 min.
Kepinį apverskite ant švaraus rankšluosčio ir atsargiai nuimkite popierių. Nestandžiai suvyniokite biskvitą, kol dar neatvėsęs, – lenkiant vėliau jis gali lūžinėti.
Kremui grietinėlę standžiai išplakite, po truputį supilant medų ir išbrinkintą bei ištirpintą želatiną.
Ataušusį biskvitą ištiesinkite ir užtepkite kremą. Ant jo tolygiai sudėkite uogas, abrikosų gabalėlius ir susukite dabar jau standžiau.
Palaikykite šaldytuve keletą valandų.
Prieš patiekiant vyniotinį papuoškite plakta grietinėle, uogomis bei abrikosų griežinėliais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Nastiušha
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ftugyhj
2011-11-13 14:41