Vyniotinis su airiška kava

Vyniotinis su airiška kava
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, įdarui, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukraus pudra, papuošimui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, biskvitui, 150 mililitrų
  • Kakava, biskvitui, 2 valgomieji šaukštai
  • Kakava, papuošimui, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Krakmolas, biskvitui, 75 mililitrai
  • Kiaušiniai, biskvitui, 3 vienetai
  • Grietinėlė, plakama, įdarui, 200 mililitrų
  • Viskis, įdarui, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Kepimo milteliai, biskvitui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Tirpi kava, įdarui, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išsukti su cukrumi. Sumaišyti bulvių krakmolą, kakavą, kepimo miltelius ir įmaišyti į kiaušinių plakinį. Skardą iškloti kepimo popieriumi, supilti tešlą ir tolygiai paskirstyti. Kepti 250 laipsnių orkaitėje 5 min. Biskvitą atsargiai iškratyti ant kito kepimo popieriaus lapo, apibarstyti cukrumi. Prilipusį kepimo popierių teptuku aptepti vandeniu ir atsargiai nuplėšti. Biskvitą užkloti drėgnu virtuviniu rankšluosčiu ir palaukti, kol gerai atvės. Grietinėlę išplakti su cukraus pudra ir tirpia kava. Teptuku viskiu patepti paplotį ir užlieti kremo. Paplotį susukti ir kiek palaikyti. Prieš patiekiant apibarstyti cukraus milteliais ir kakava. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą