Vyniotinis pietums ir užkandžiui

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 250 gramų
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Majonezas, pusriebis, 250 gramų
- Pienas, 350 gramų
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Smulkia tarka sutarkuotą sūrį gerai išmaišykite su 5 kiaušiniais ir majonezu, bet neplakite. Į plokščią kepimo skardą patieskite kepimo popierių, suvilgykite jį aliejumi, pilkite sūrio masės ir tolygiai paskirstykite.
Pašaukite į orkaite, įkaitintą iki 200 laipsnių pagal Celsijų, ir kepkite apie 5 min. Tada sumažinkite temperatūrą iki 150 laipsnių ir dar kepkite apie 10-12 min. Ištraukite ir palikite atvesti.
Įdarui sumaišykite faršą su svogūnu, česnaku, prieskoniais ir kiaušiniu. Kai sūrio pagrindas atvės ant jo viso paskirstykite paruoštą faršą ir susukite vyniotinį. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 40 min. Skanaus:)
» Rašyti komentarą