Vyniotinis pietums ir užkandžiui

Vyniotinis pietums ir užkandžiui
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Majonezas, pusriebis, 250 gramų
  • Pienas, 350 gramų
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Smulkia tarka sutarkuotą sūrį gerai išmaišykite su 5 kiaušiniais ir majonezu, bet neplakite. Į plokščią kepimo skardą patieskite kepimo popierių, suvilgykite jį aliejumi, pilkite sūrio masės ir tolygiai paskirstykite.
Pašaukite į orkaite, įkaitintą iki 200 laipsnių pagal Celsijų, ir kepkite apie 5 min. Tada sumažinkite temperatūrą iki 150 laipsnių ir dar kepkite apie 10-12 min. Ištraukite ir palikite atvesti.
Įdarui sumaišykite faršą su svogūnu, česnaku, prieskoniais ir kiaušiniu. Kai sūrio pagrindas atvės ant jo viso paskirstykite paruoštą faršą ir susukite vyniotinį. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 40 min. Skanaus:)

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą