Vyniotinis iš faršo ir sūrio

Vyniotinis iš faršo ir sūrio
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Majonezas, 250 gramų
  • Sūris, tešlai, 350 gramų
  • Druska
  • Prieskoniai, mėsai
  • Mėsa, kiaulienos ir jautienos faršas, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sūrį smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su kiaušiniu ir majonezu. Masę gerai išmaišyti, bet ne maigyti.

Formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti augaliniu aliejumi. Į formą krėsti sūrio masę, tolygiai paskirstyti. Kepti iki 180° temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Kepinį išimti iš orkaitės ir leisti atvėsti.

Nulupti ir supjaustyti svogūną ir česnaką, morkas smulkiai sutarkuoti. Į faršą pridėti prieskonių mėsai, druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį.

Svogūnus, česnakus ir morkas apkepti keptuvėje. Pridėti faršo, gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų. Kai sūrio masė atvėsinta, ant viršaus tolygiai paskleisti faršą su daržovėmis ir susukti vyniotinį. Jį dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepti 200 °C laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Laima
2016-02-27 14:30
Kur suris dingo is ingredientu? Koks kiekis?