Vyniotinis iš faršo ir sūrio

Vyniotinis iš faršo ir sūrio
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 250 gramų
  • Jautienos faršas, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, pagrindui, 5 vienetai
  • Majonezas, pagrindui, 250 gramų
  • Sūris, pagrindui, 350 gramų
  • Druska
  • Krapai
Gaminimo instrukcija:

Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuoti, sumaišykite su kiaušiniu ir majonezu. Masę gerai išmaišykite, bet ne maigykite. Formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti augaliniu aliejumi. Į formą krėsti sūrio masę, tolygiai paskirstyti. Kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Iškepus išimti ir leisti kepiniui atvėsti.

Nulupti ir supjaustyti svogūną ir česnaką, morkas smulkiai sutarkuoti. Į faršą pridėti SANTA MARIA krapų, druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį. Svogūnus, česnakus ir morkas apkepti keptuvėje. Pridėti faršo, gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų. Kai sūrio masė atvėsinta, ant viršaus tolygiai paskleisti faršą su daržovėmis ir susukti vyniotinį. Jį dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
IRENA
2013-03-31 15:46
Dariau ir gavosi skanu