Vyne troškinti burokėliai su silke

Vyne troškinti burokėliai su silke
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Čiobreliai
  • Juodieji pipirai, grūsti
  • Svogūnai, baltieji, 1 vienetas
  • Silkė, filė, 300 gramų
  • Juoda duona
  • Actas, vyno, 2 valgomieji šaukštai
  • Raudonas vynas, sausas, 100 mililitrų
  • Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 50 gramų
  • Grietinė
  • Burokėliai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Burokėlius supjaustyti plonais šiaudeliais.
Svogūną susmulkinti.
Daržoves patroškinti svieste 5 min, supilti actą, vyną, sojos padažą, prieskonius, druską ir, uždengus, ant silpnos ugnies, dar patroškinti 10 min.
Silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti ant lėkštės. Atskirai prie silkės patiekti troškintus burokėlius, grietinę ir juodos duonos riekeles.

Receptą atsiuntė: Modesta
» Rašyti komentarą