Vyne troškinti burokėliai su silke

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Čiobreliai
- Juodieji pipirai, grūsti
- Svogūnai, baltieji, 1 vienetas
- Silkė, filė, 300 gramų
- Juoda duona
- Actas, vyno, 2 valgomieji šaukštai
- Raudonas vynas, sausas, 100 mililitrų
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 50 gramų
- Grietinė
- Burokėliai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Burokėlius supjaustyti plonais šiaudeliais.
Svogūną susmulkinti.
Daržoves patroškinti svieste 5 min, supilti actą, vyną, sojos padažą, prieskonius, druską ir, uždengus, ant silpnos ugnies, dar patroškinti 10 min.
Silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti ant lėkštės. Atskirai prie silkės patiekti troškintus burokėlius, grietinę ir juodos duonos riekeles.
» Rašyti komentarą