Vyne troškintas eršketas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Eršketas, 800 gramų
- Baltas vynas, 1 stiklinė
- Druska
- Sviestas, 120 gramų
- Baltieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Išvalytą ir nuplautą eršketą supjaustome mažesniais gabalėliais, įtriname druska bei baltaisiais pipirais ir sudedame į troškintuvę.
Užpilame eršketą vynu, sudedame griežinėliais supjaustytą citriną, sviestą ir uždengus troškiname apie 20 min. virš mažos ugnies.
Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-02-09 18:00
bandem. Labai skanu.
Geras receptas
Geras receptas
2021-03-10 15:11