Vyne troškintas eršketas

Vyne troškintas eršketas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Eršketas, 800 gramų
  • Baltas vynas, 1 stiklinė
  • Druska
  • Sviestas, 120 gramų
  • Baltieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Išvalytą ir nuplautą eršketą supjaustome mažesniais gabalėliais, įtriname druska bei baltaisiais pipirais ir sudedame į troškintuvę.
Užpilame eršketą vynu, sudedame griežinėliais supjaustytą citriną, sviestą ir uždengus troškiname apie 20 min. virš mažos ugnies.
Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Viktoras
2021-03-10 15:11
Eršketas skanus savaime, bet šitas receptas vienas blogesniu. Dar nei vienas eršketo receptas su vynu ar šampanu man nepasiteisino.
darius
2013-02-09 18:00
bandem. Labai skanu.
Geras receptas