Vyne troškinta triušiena

Vyne troškinta triušiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Svogūnai, 10 vienetų
  • Kiaulienos lašiniai, 125 gramai
  • Triušiena, 1200 gramų
  • Baltas vynas, 200 mililitrų
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Vanduo, karštas, 1 stiklinė
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma.
Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės.
Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir 1 valandą troškinama.
Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai.
Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja.
Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Era
2015-01-10 13:43
Pomidorų padažas nebuvo receptas parašytas skubos tvarka neatitinka pagal gaminimo eiga rašykit atidžiau
Era
2015-01-10 13:38
Iš kur atsirado sviestas
ash
2010-12-25 12:01
bandysiu gaminti,atrodo paprastas patiekalas.
Buvo pasakymų: kaip "žoles valgydamas" išgyvensi,žinokite,puikiai išgyvenu,bet mėsytę šeimai gaminu,tik pati nevalgau,nes netraukia mėsa bet pati nevalgydama puikiai jaučiuosi ir atrodau
estrela
2010-11-17 10:49
mes juk nevalgom dekoratyviniu triusiuku tu buk gyvunu myletojas, bet valgyti juk reikia zolelem sotus nebusi...
gintautas
2010-09-15 11:04
BANDYSIU GAMINTI