Vyne troškinta lašiša su citrina ir krapais

Vyne troškinta lašiša su citrina ir krapais
Vyne troškinta lašiša su citrina ir krapais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašišos filė, 400 gramų
  • Baltasis sausas vynas, 110 mililitrų
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Krapai, šakelės, 5 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Malti juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišos filė supjaustome į keletą gabalėlių, aptepame aliejumi šonus ir paviršių, apibarstome druska, pipirais. Atidedame į šalį.

  2. Citriną supjaustome griežinėliais.

  3. Kepimo formoje (su aukštesniais kraštais) išdėliojame citrinos griežinėlius, krapų šakeles, ant jų dedame lašišos gabalėlius. Į kepimo indą supilame vyną ir uždengiame aliuminio folija.

  4. Kepame 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min. (kol ant lašišos filė pasirodo balti baltymų burbuliukai). Patiekiame su mėgstamu garnyru. Ant lašišos viršaus galite papildomai užbarstyti šviežių krapų. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą