Vyne troškinta lašiša su citrina ir krapais

Vyne troškinta lašiša su citrina ir krapais
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Lašišos filė, 400 gramų
- Baltasis sausas vynas, 110 mililitrų
- Citrinos, 1 vienetas
- Krapai, šakelės, 5 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Malti juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Lašišos filė supjaustome į keletą gabalėlių, aptepame aliejumi šonus ir paviršių, apibarstome druska, pipirais. Atidedame į šalį.
Citriną supjaustome griežinėliais.
Kepimo formoje (su aukštesniais kraštais) išdėliojame citrinos griežinėlius, krapų šakeles, ant jų dedame lašišos gabalėlius. Į kepimo indą supilame vyną ir uždengiame aliuminio folija.
Kepame 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min. (kol ant lašišos filė pasirodo balti baltymų burbuliukai). Patiekiame su mėgstamu garnyru. Ant lašišos viršaus galite papildomai užbarstyti šviežių krapų. Skanaus!
» Rašyti komentarą