Vyne kepti obuoliai su razinomis ir migdolais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 120 gramų
- Migdolai, smulkinti, 0.5 stiklinės
- Obuoliai, 5 vienetai
- Baltas vynas, 30 mililitrų
- Vanduo, 30 mililitrų
- Likeris, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Razinos, 0.5 stiklinės
- Citrinos žievelė
Gaminimo instrukcija:
Nuplauname obuolius, išimame jų sėklalizdžius.
Į puodą supilame vandenį, vyną, likerį, cukrų, sudedame tarkuotą citrinos žievelę bei išskobtus obuolius ir patroškiname apie 10 min.
Viename dubenyje sumaišome, susmulkintą obuolių minkštimą, razinas bei migdolus.
Patroškintus obuolius įdarome gautu razinų, obuolių minkštimo ir migdolų įdaru.
Įdarytus obuolius dedame į sviestu išteptą kepimo skardą, apipilame juos nuo troškintų obuolių likusiu vyno ir likerio padažu.
Kepame apie 10 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
» Rašyti komentarą