Voveraičių salotos

Voveraičių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Graikiniai riešutai, 300 gramų
  • Juodieji pipirai
  • Krapai, 1 sauja
  • Petražolės, 1 sauja
  • Salotos, lapai, plėšyti, 8 vienetai
  • Garstyčios, 100 gramų
  • Slyvos, džiovintos, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Actas, balzaminis, 1 valgomasis šaukštas
  • Jogurtas, natūralus, 400 gramų
  • Voveraitės, 500 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Grybai, 500 gramų
  • Sūris, kietasis, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Išvirti vištieną. Supjaustyti.

Slyvas nuplikyti karštu vandeniu ir supjaustyti.

Grybus kepti su svogūnais.

Sutarkuoti sūrį.

Padažui: sumaišyti jogurtą, garstyčias, balzaminį actą, druską ir pipirus. Dėti smulkintus graikinius riešutus, slyvas ir sumaišyti.

Lėkštėje išdėlioti plėšytas salotas ,vištienos krūtinėlę, vėl salotas, ant viršaus dėti keptus grybus su svogūnais, pilti padažo ir pabarstyti tarkuotu sūriu.

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą