Vokietijos obuolių pyragas

Vokietijos obuolių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, tarkuota žievelė, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 180 gramų
  • Migdolai, kapoti, 20 gramų
  • Obuoliai, maži, 7 vienetai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Sviestas, 125 gramai
  • Razinos, 80 gramų
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Obuolius išvalyti perpjovus per pusę. Supjaustyti plonomis skiltelėmis.
Sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Išplakti kiaušinius ir įmaišyti kartu su citrinos žievelėmis, kepimo milteliais, miltais. Tešla gaunasi tiršto kremo konsistencijos.
Supylus tešlą į kepimo indą pabarstyti riešutais ir razinomis, įspausti obuolių skilteles.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 45-50 min.

Receptą atsiuntė: Rasa M.
» Rašyti komentarą