Vištų sparneliai, marinuoti su pomidorų padažu ir majonezu

Vištų sparneliai, marinuoti su pomidorų padažu ir majonezu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, sparnelliai, 2 kilogramai
  • Prieskoniai, vištienai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Balzaminis actas, 30 gramų
  • Česnakai, 1 vienetas
  • Pomidorų padažas, 100 gramų
  • Majonezas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Pomidorų padažą sumaišyti su majonesu, druska, prieskonais, actu, smulkintu česnaku ir gautu mišiniu ištrinti spanelius.

  2. Palikti marinuotis per naktį vėsiai.

  3. Kepti ant grotelių. Nuotraukoje - dešinėje pusėje.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą