Vištų skrandukai pomidorų padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Pomidorai, 3 vienetai
- Druska
- Aliejus
- Vištų skrandukai, 600 gramų
- Kečupas, 100 mililitrų
- Karis, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Paruoštus, nuplautus skrandukus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį, įmesti porą lauro lapų. Virti apie 2 val. Išvirtus skrandukus atvėsinti ir supjaustyti gabaliukais.
Pomidorus nuplikyti ir nulupti odelę, supjaustyti minkštimą kubeliais.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti pomidorus. Kai pomidorai pradės leisti sultis, įberti kario, sumaišyti. Šiek tiek patroškinti ir sudėti kečupą, gerai išmaišyti.
Tada sudėti skrandukus, įpilti truputį vandens, kad skrandukai pilnai paskęstų. Sudėti smulkintą česnaką.
Troškinti uždengus apie 20 min.
Paskaninti mėgstamais žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-06-27 13:12
Nuostabus receptas!!!
2016-02-19 12:59
patiko, skaniai gavosi
2015-04-14 17:08
Tai vis tik visą česnaką dėt ar viena skiltelę? 

2014-08-29 20:35
Puikus skonis 

2021-11-19 00:14