Vištų skrandukai pomidorų padaže

Vištų skrandukai pomidorų padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Druska
  • Aliejus
  • Vištų skrandukai, 600 gramų
  • Kečupas, 100 mililitrų
  • Karis, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Paruoštus, nuplautus skrandukus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį, įmesti porą lauro lapų. Virti apie 2 val. Išvirtus skrandukus atvėsinti ir supjaustyti gabaliukais.
Pomidorus nuplikyti ir nulupti odelę, supjaustyti minkštimą kubeliais.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti pomidorus. Kai pomidorai pradės leisti sultis, įberti kario, sumaišyti. Šiek tiek patroškinti ir sudėti kečupą, gerai išmaišyti.
Tada sudėti skrandukus, įpilti truputį vandens, kad skrandukai pilnai paskęstų. Sudėti smulkintą česnaką.
Troškinti uždengus apie 20 min.
Paskaninti mėgstamais žalumynais.

Receptą atsiuntė: Eglužė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Donata
2021-11-19 00:14
Aš ir dėl česnako nesupratau P.S. Kad 2h nereiktų troškintį, TIK 1h, dėkite 3 šaukštus sodos ir pavirkite vandenyje, arba 1l balto sauso vyno (iš šiltesnio, žemesnio šalies regiono), kad nebūtų rūgštaus skonio
Sigita
2020-06-27 13:12
Nuostabus receptas!!!
Vaida
2016-02-19 12:59
patiko, skaniai gavosi
Jonas
2015-04-14 17:08
Tai vis tik visą česnaką dėt ar viena skiltelę?
Aidas
2014-08-29 20:35
Puikus skonis