Vištų širdelių ir pievagrybių salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Agurkai, rauginti, 1 vienetas
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai
- Morkos, 1 vienetas
- Garstyčios, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištų širdelės, 300 gramų
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Druska
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Išvirti vištų širdeles, supjaustyti išilgai per pusę ir kepti ant gerai įkaitintos keptuvės su trupučiu aliejaus. Taip sukepam ir kitus produktus atskirai: pievagrybius griežinėliais,s vogūnus pusžiedžiais, morką kubeliais. Agurko kepti nereikia, tik supjaustyti smulkiai, taip pat ir česnaką. Sudedam į salotinę, supilam majonezą, grietinę, garstyčias, pipirus, druską ir gerai išmaišome. Valgyti atšaldytą. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-01 11:34
Verdasi tik sirdeles,visa kita kepasi,recepte labai aiskiai parasyta.
2011-02-26 10:05
Aisku ,kad sirdeles ir morkas reikia isvirti,atausinti ir tada pakepinti.
2011-01-13 12:08
labai skanios salotos



2011-01-13 09:02
Viskas ten iskepa ir labai skanu,tik agurko as nededu,nes jis man ten nelabai tinka.
2016-04-01 03:00