Vištų širdelių ir pievagrybių salotos

Vištų širdelių ir pievagrybių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, rauginti, 1 vienetas
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Garstyčios, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištų širdelės, 300 gramų
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Pievagrybiai, 300 gramų
  • Druska
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Išvirti vištų širdeles, supjaustyti išilgai per pusę ir kepti ant gerai įkaitintos keptuvės su trupučiu aliejaus. Taip sukepam ir kitus produktus atskirai: pievagrybius griežinėliais,s vogūnus pusžiedžiais, morką kubeliais. Agurko kepti nereikia, tik supjaustyti smulkiai, taip pat ir česnaką. Sudedam į salotinę, supilam majonezą, grietinę, garstyčias, pipirus, druską ir gerai išmaišome. Valgyti atšaldytą. Skanaus!

Receptą atsiuntė: žaneta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Deivis
2016-04-01 03:00
Gaminom ir tikrai labai skanu.
joranas
2011-03-01 11:34
Verdasi tik sirdeles,visa kita kepasi,recepte labai aiskiai parasyta.
rasa
2011-02-26 10:05
Aisku ,kad sirdeles ir morkas reikia isvirti,atausinti ir tada pakepinti.
genute
2011-01-13 12:08
labai skanios salotos
joranas
2011-01-13 09:02
Viskas ten iskepa ir labai skanu,tik agurko as nededu,nes jis man ten nelabai tinka.