Vištų kulšelės pupelių padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakai, 1
- Laurų lapai, 1 vienetas
- Pomidorai, savo sultyse, be odelių, 400 gramų
- Pupelės, konservuotos pomidorų padaže, 400 gramų
- Rozmarinas, 1 vienetas
- Salierai, stiebas, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulės kumpis, rūkytas, 150 gramų
- Baltas vynas, sausas, 100 mililitrų
- Druska
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Vištienos kulšelės, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Įkaitintame aliejuje pakepinti susmulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai supjaustytą salierą (apie 8 min).
Tada sudėti supjaustytą kumpį ir dar, maišant, pakepinti 5 min.
Kulšeles pakepinti aliejuje, apie 4 min. iš abiejų pusių. Pasūdyti.
Supilti vyną. Padidinti ugnį ir troškinti, kol vynas išgaruos.
Tada sudėti pomidorus, cukrų, rozmariną ir laurą, įpilti 100 ml šalto vandens, sumaišyti ir užvirinti.
Kai užvirs, sudėti anksčiau troškintas daržoves su kumpiu, sudėti pupeles ir sumaišyti. Patroškinti, uždengus, 10 min.
» Rašyti komentarą