Vištų blauzdelės su ananasų padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Ananasai, konservuoto (padažui)
- Apelsinai, ketvirtis (padažui), 50 gramų
- Citrinos, sultys (padažui), 2 valgomieji šaukštai
- Citrinos, žalioji ir paprasta geltona
- Cukrus, (padažui)
- Imbieras, gabalėlis, smulkintas
- Juodieji pipirai, pagal skonį
- Kalendra, 30 gramų
- Paprika, aitrioji, milteliai (padažui)
- Paprika, ketvirtis (padažui)
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Apelsinų sultys, 5 valgomieji šaukštai
- Druska, pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Apelsinų sultis sumaišykite su alyvuogių aliejumi, įdėkite tarkuoto imbiero, pjaustytų kalendrų, citrusų griežinėlių, įberkite druskos ir pipirų.
Marinatu užpilkite vištieną, uždenkite dangčiu ir palikite šaldytuve 12 valandų.
Ruošiame padažą:
kubeliais pjaustome vaisius ir papriką, berkite cukraus ir paprikų miltelių, apliekite citrinų sultimis.
Grilyje kepkite blauzdeles. Patiekti su padažu.
» Rašyti komentarą