Vištos sparneliai

Vištos sparneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištų sparneliai, 1.5 kilogramo
  • Česnakai, 5 skiltelės
  • Sojos padažas, 4 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
  • Medus, skystas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Malti juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnaką susmulkinkite, sumaišykite su sojos padažu, garstyčiomis ir medumi. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

  2. Sparnelius sumaišykite su marinatu. Aš sudėjau sparnelius į didesnį, tvirtą maišą, užpiliau mariantu ir gerai papurčiau, taip sparneliai tolygiau pasidengtų. Marinuokite mažiausiai 2 valandas.

  3. Sparnelius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą formą. Užpilkite likusį marinatą.

  4. Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 - 35 minutes, kol gražiai apskrus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ilona
» Rašyti komentarą