Vištienos vyniotinis "Marmuras"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 4
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai
- Paprika, milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės
- Vištienos filė, 700 gramų
- Druska
- Želatina, sausa, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
Vištiena supjaustome smulkiais gabaliukais.
Pridedame pjaustytų česnakų, paprikos, petražolių, krapų, pipirų, druskos, dedame sausą želatinos.Gerai išmaišykite.
Sudedame į kepimo rankovę, sandariai uždarome. Rankovę įdedame į kepimo indą (kuo rankovė sandariau gulės inde, tuo bus gražesnis vyniotinis).
Kepame 50 minučių orkaitėje (temperatūra apie 180-200°C). Išimame iš orkaitės ir atvėsiname.
Dedame į šaldytuvą nakčiai. Į šaldytuvą reikia dėti kartu su kepimo rankove bei su kepimo forma.
Ryte išimame ir supjaustome.
» Rašyti komentarą