Vištienos vyniotinis "Marmuras"

Vištienos vyniotinis "Marmuras"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 4
  • Juodieji pipirai, malti
  • Krapai
  • Paprika, milteliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės
  • Vištienos filė, 700 gramų
  • Druska
  • Želatina, sausa, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:

Vištiena supjaustome smulkiais gabaliukais.

Pridedame pjaustytų česnakų, paprikos, petražolių, krapų, pipirų, druskos, dedame sausą želatinos.Gerai išmaišykite.

Sudedame į kepimo rankovę, sandariai uždarome. Rankovę įdedame į kepimo indą (kuo rankovė sandariau gulės inde, tuo bus gražesnis vyniotinis).

Kepame 50 minučių orkaitėje (temperatūra apie 180-200°C). Išimame iš orkaitės ir atvėsiname.

Dedame į šaldytuvą nakčiai. Į šaldytuvą reikia dėti kartu su kepimo rankove bei su kepimo forma.

Ryte išimame ir supjaustome.

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą