Vištienos vėrinukai su daržovėmis ir pievagrybiais

Vištienos vėrinukai su daržovėmis ir pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Paprika, 2 vienetai
  • Pomidorai, vyšniniai, 10 vienetų
  • Porai, 150 gramų
  • Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
  • Pievagrybiai, 10 vienetų
  • Druska
  • Briuselio kopūstai, 10 vienetų
  • Kalakuto krūtinėlė, 700 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kalakutieną supjaustome 2-2,5 cm kubeliais.
Mėsą sumaišome su druska, pipirais ir garstyčiomis.
Briuselio kopūstus sudedame į verdantį vandenį ir paverdame apie 7-8 minutes.
Paprikas supjaustome kubeliais.
Porą supjaustome 5 mm storio griežinėliais.
Daržoves, grybus ir mėsą pakaitomis suveriame ant iešmų.
Kepame 180° C orkaitėje apie 35-40 minučių.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė: Elena
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aura
2015-09-10 14:44
Juste juste
2013-06-22 14:20
As tik viena pastebejau, kad i 'vistienos' verinukus, dedasi 700g kalakutienos ??? DDDD