Vištienos vėrinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Medus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vištiena, krūtinėlė, 500 gramų
- Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Kvapieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Vištienos krūtinėlė supjaustoma 1 cm storio juostelėmis.
Sojos padažas sumaišomas su medumi bei pipirais.
Vištiena užpilama pasigamintu marinatu, išmaišoma ir paliekama bent 3-4 val. pasimarinuoti (geriausia marinuoti per naktį).
Išmarinuota vištiena sumaunama ant iešmelių ir vartant kepama keptuvėje su aliejumim, kol gražiai askrunda.
Šiuos šašlykus galima kepti ir ant žarijų.
Patiekiama su virtais makaronais bei salotomis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-11-12 11:26