Vištienos troškinys su alumi ir ančiuviais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, (krūtinėlė), 1 vienetas
- Paprika, 2 vienetai
- Česnakai, 2 skiltelės
- Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Ančiuviai, (file), 5 vienetai
- Petražolės
- Aliejus
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Į įkaitintą keptuvę sudedam supjaustytas paprikas ir sutrintą česnaką ir kepam 5 minus. Tada sudedam vištienos kubelius, pabarstytus druska ir pipirais ir toliau kepinam ant didelės ugnies, kol mėsa parus. Tada supilti alų ir troškinti, kol susidaręs skystis nugaruos. Sumažinti ugnį ir troškinti uždengus dangtį 30 min. Tada sudėkite susmulkintus ančiuvius, petražoles, garstyčias, pamaišykite ir dar patroškinti kelias minutes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-08-20 17:25
o jeigu rimtai, tai kiek alaus pilt?
2017-01-29 17:53
Viskas gavosi puikiai. Dėkui už parodytą naują skonį 

2015-12-29 19:41
Zeuriai skanu super as tik nedejau anciuwiu nes elergiska esu .wietoi to idejau weziu mesye skaniai gawos
2015-12-09 02:18
Buteli pilk, alaus niekada nebus perdaug 

2020-01-20 20:10