Vištienos tortukas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Morkos, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 50 gramų
- Pienas, 50 mililitrų
- Majonezas
- Druska
- Vištienos faršas, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:
Faršą sumaišyti su kiaušiniais, pienu ir miltais, druska, pipirais ir 1 šaukštu aliejaus. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.
Kepti papločius keptuvėje įkaitintame aliejuje: dėti 2-3 šaukštus tešlos, išlyginti per visą keptuvę ir kepti paplotį apie 2 min. iš abiejų pusių.
Aliejuje patroškinti susmulkintus svogūnus su tarkuotomis morkomis.
Torto formavimas: blynas, ant viršaus tepti majonezo ir dėti daržovių įdaro, vėl blynas ir t. t.
Tortukas bus skanesnis palaikytas keletą valandų šaldytuve.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-28 19:15








2011-04-27 09:34
idomus variantas 

2011-05-15 23:54