Vištienos tortukas

Vištienos tortukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Morkos, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 50 gramų
  • Pienas, 50 mililitrų
  • Majonezas
  • Druska
  • Vištienos faršas, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:

Faršą sumaišyti su kiaušiniais, pienu ir miltais, druska, pipirais ir 1 šaukštu aliejaus. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.
Kepti papločius keptuvėje įkaitintame aliejuje: dėti 2-3 šaukštus tešlos, išlyginti per visą keptuvę ir kepti paplotį apie 2 min. iš abiejų pusių.
Aliejuje patroškinti susmulkintus svogūnus su tarkuotomis morkomis.
Torto formavimas: blynas, ant viršaus tepti majonezo ir dėti daržovių įdaro, vėl blynas ir t. t.
Tortukas bus skanesnis palaikytas keletą valandų šaldytuve.

Receptą atsiuntė: Gala
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(>>)
2011-05-15 23:54
(anonimas)
2011-04-28 19:15
pabandziau ir labai buvo skanu
liu
2011-04-27 09:34
idomus variantas