Vištienos tefteliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai
- Juodieji pipirai
- Krapai, padažui
- Morkos, 1 vienetas
- Ryžiai, 70 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištienos filė, arba kiaulienos faršas, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, padažui, 1 valgomasis šaukštas
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Majonezas, padažui, 3 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, padažui, 5 valgomieji šaukštai
- Vanduo, padažui, 0.7 stiklinės
- Druska
- Druska, padažui
- Grietinė, padažui, 3 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, vištienai ar kiaulienai
- Čiobreliai, padažui
Gaminimo instrukcija:
Ryžius išvirti (nepervirti). Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti. Morką sutarkuoti smulkia tarka ir apkepinti kartu su svogūnais. Kepant morkas ir svogūnus juos galima paskaninti prieskoniais. Krūtinėlę sumalame. Faršą sumaišyti su ryžiais, morkom, svogūnais, majonezu, įberti druskos, prieskonių. Suformuoti nedidelius kukulius ir dėti juos į kepimo formą. Sumaišyti padažo ingredientus kartu su SANTA MARIA prieskoniais ir užpilti kukulius. Uždengti viską folija ir kepti orkaitėje 200 C apie 40 min. Kepimo pabaigoje foliją nuimti ir dar apie 5-10 min. pakepti, kad gražiai apskrustų. Jei padažas neapsemia teftelių, kepdami karts nuo karto apipilkite jų viršų padažu. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-27 19:59
Labai paprasta,greita ir skanu.
2013-03-25 14:25
Ruosiuosi gaminti. Labai skaniai atrodo, tikiuosi ir skonis tos bus 

2013-03-17 12:40



2017-02-07 16:42