Vištienos tefteliai

Vištienos tefteliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai
  • Juodieji pipirai
  • Krapai, padažui
  • Morkos, 1 vienetas
  • Ryžiai, 70 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištienos filė, arba kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai, padažui, 1 valgomasis šaukštas
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, padažui, 3 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas, padažui, 5 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, padažui, 0.7 stiklinės
  • Druska
  • Druska, padažui
  • Grietinė, padažui, 3 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, vištienai ar kiaulienai
  • Čiobreliai, padažui
Gaminimo instrukcija:

Ryžius išvirti (nepervirti). Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti. Morką sutarkuoti smulkia tarka ir apkepinti kartu su svogūnais. Kepant morkas ir svogūnus juos galima paskaninti prieskoniais. Krūtinėlę sumalame. Faršą sumaišyti su ryžiais, morkom, svogūnais, majonezu, įberti druskos, prieskonių. Suformuoti nedidelius kukulius ir dėti juos į kepimo formą. Sumaišyti padažo ingredientus kartu su SANTA MARIA prieskoniais ir užpilti kukulius. Uždengti viską folija ir kepti orkaitėje 200 C apie 40 min. Kepimo pabaigoje foliją nuimti ir dar apie 5-10 min. pakepti, kad gražiai apskrustų. Jei padažas neapsemia teftelių, kepdami karts nuo karto apipilkite jų viršų padažu. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jelena
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ingrida
2017-02-07 16:42
Gaminu kaip tik šį patiekalą ir turiu kelis pastebėjimus: 1. Patiekalo foto neatitinka pateikto recepto, nes padažas gaunasi baltas, o ne rausvas. 2. Gaminimo eigoje kažkur dingo recepte nurodytas česnakas. 3. Majonezas padažui nurodytas tai vienas, tai kitas kiekis, neįmanoma suprasti. 4. Apskritai siūlyčiau pateikti atskirai ingredientus kukuliams bei padažui, o dabar viskas "uvelta" į vieną, reikia dar skirti laiko susigaudyti. Tikiuosi, kad bent pats patiekalas gausis skanus
Ingrida
2016-01-27 19:59
Labai paprasta,greita ir skanu.
(anonimas)
2013-03-25 14:25
Ruosiuosi gaminti. Labai skaniai atrodo, tikiuosi ir skonis tos bus
(anonimas)
2013-03-17 12:40
man patiko