Vištienos suktinukų vėrinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Česnakai, 5
- Juodieji pipirai, malti
- Vištienos filė, 1 kilogramas
- Sojos padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Vanduo, kambario temperatūros, 0.5 stiklinės
- Kiaulienos šoninė, 350 gramų
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Prieskoniai, vištienai
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė pamušti ir įtrinti druska, pipirais bei vištienos prieskoniais.
Dėkite ant kiekvieno kepsnelio po 2 šoninės riekeles ir suvyniokite suktinukus.
Juos suverkite ant medinių iešmelių.
Marinatui sumaišykite vienos citrinos (be kauliukų) sultis, sojos padažą, prieskoninius žalumynus, susmulkintą česnaką ir vandenį.
Užpilkite marinatu vištienos suktinukus ir palikite bent 40 min. pasimarinuoti.
Išsimarinavusius suktinukus dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir gražiai apkepinkite.
Patiekite šiltus su mėgstamu garnyru.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-06-03 18:00
pasidalinsiu ir as, pirma kart akepiau su vistiena,taip kaip recepte,bet gavosi sausoka... antra karta pasimusiau kiaulienos kepsniukus,paprieskoninau,idejau sonine ir tada merkiau i ta marinata, laukiau per nakti. nu gavo tikrai 10balu,visi apsivalgem! 

2012-06-03 18:01