Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Vištienos filė, gabaliukai (po 175 g), 4 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 100 mililitrų
- Kiaulienos šoninė, gabalėliai (po 10 g), 12 vienetų
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Sūris, parmezano, (įdarui), 100 gramų
- Raudonėliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Juodieji pipirai, grūsti
- Sėklos, moliūgų, (įdarui), 100 gramų
- Malta aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
- Akmens druska, malūnėlyje
- Saulėje džiovinti pomidorai, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:
Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.
Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius.
Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite.
Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.
Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.
Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).
Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!
» Rašyti komentarą