Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru

Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Vištienos filė, gabaliukai (po 175 g), 4 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 100 mililitrų
  • Kiaulienos šoninė, gabalėliai (po 10 g), 12 vienetų
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris, parmezano, (įdarui), 100 gramų
  • Raudonėliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai, grūsti
  • Sėklos, moliūgų, (įdarui), 100 gramų
  • Malta aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
  • Akmens druska, malūnėlyje
  • Saulėje džiovinti pomidorai, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:

Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.

Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius.

Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite.

Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.

Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.

Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).

Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!

Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą