Vištienos sparnelių vėrinukai

Vištienos sparnelių vėrinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai, malti, pagal skonį
  • Svogūnai, smulkinti, 3 vienetai
  • Vištų sparneliai, 1 kilogramas
  • Padažas, granatų, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Nuplauti vištos sparnelius ir įdėti juos į emaliuotą indą.
Supjaustyti svogūnus dėti į indą su vištos sparneliaias. Užbarstyti druskos, pipirų, įdėti granatų padažo ir leisti pasimarinuoti apie 1 val.
Išsimarinavus sparneliams mauti juos ant mažų iešmelių ir kepti grilyje arba orkaitėje apie 15 min.
Patiekti su kopūstais, raugintais agurkais, alyvuoge, granatu padažu. Galima pabarstyti krapais. Papuošti citrinos griežinėliu.

Receptą atsiuntė: alma
» Rašyti komentarą