Vištienos sparnelių vėrinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai, malti, pagal skonį
- Svogūnai, smulkinti, 3 vienetai
- Vištų sparneliai, 1 kilogramas
- Padažas, granatų, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Nuplauti vištos sparnelius ir įdėti juos į emaliuotą indą.
Supjaustyti svogūnus dėti į indą su vištos sparneliaias. Užbarstyti druskos, pipirų, įdėti granatų padažo ir leisti pasimarinuoti apie 1 val.
Išsimarinavus sparneliams mauti juos ant mažų iešmelių ir kepti grilyje arba orkaitėje apie 15 min.
Patiekti su kopūstais, raugintais agurkais, alyvuoge, granatu padažu. Galima pabarstyti krapais. Papuošti citrinos griežinėliu.
» Rašyti komentarą