Vištienos sparnelių "Tulpės" su medaus marinatu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Imbieras, maltas
- Juodieji pipirai, malti
- Medus, 3 valgomieji šaukštai
- Paprika, malta
- Vištų blauzdelės, 500 gramų
- Sojos padažas
- Ciberžolė
Gaminimo instrukcija:
Visus prieskonius, sojos padažą ir medų sumaišome ir supilam ant vištienos. Paliekam šaldytuve apie 30-40 min., kad įsigertų marinatas. Tada vištieną sudedam į kepimo indą ir supilam marinatą, kad neiškeptų per sausa. Viską pašaunam į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę ir kepam apie 40 min.
Tai labai skanus ir greitas užkandis, labai estetiškai atrodo ir patogu valgyti rankomis :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-02-11 11:47
Klaida recepte. Sudėtinės dalys ne blauzdelės, o sparnų "Tulpės" iš blauzdelių toks grožis nesigaus 

2013-03-09 22:06
Skanaus - receptas tikrai patiko.