Vištienos širdelių šašlykas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
- Vištų širdelės, 1 kilogramas
- Actas, 1 arbatinis šaukštelis
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, alyvuogių, 1 arbatinis šaukštelis
- Prieskoniai, druska, pipirai
Gaminimo instrukcija:
Širdelės pagardinti druska ir pipirais.
Atskiroje lėkštėje sumaišyti garstyčias, majonezą, actą bei alyvuogių aliejų.
Sumaišyti su širdelėmis, leisti pastovėti porą valandų.
Širdelės suverti ant iešmų ir kepti ant grotelių. Retkarčiais aplieti likusiu marinatu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-20 23:07
Mmmm... gardumelis
2014-02-13 11:05
o kaip tada pavadinti PINCHO ???? tai ne saslykas???? 

2013-08-21 02:08
na dar tokio dalyko nebandziau, bet kai pabandziau tai tikrai labai geras dalykas, o kaip as gyvenu ispanijoje ir parodziau kaip daryti ispanams tai palyko apsale, nes jie tokiu dalyku kaip saslykai, kaip sirdeles gyvenime neragave, o patiko labai labai











2015-05-07 10:45