Vištienos širdelių šašlykas

Vištienos širdelių šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
  • Vištų širdelės, 1 kilogramas
  • Actas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, alyvuogių, 1 arbatinis šaukštelis
  • Prieskoniai, druska, pipirai
Gaminimo instrukcija:

Širdelės pagardinti druska ir pipirais.

Atskiroje lėkštėje sumaišyti garstyčias, majonezą, actą bei alyvuogių aliejų.
Sumaišyti su širdelėmis, leisti pastovėti porą valandų.

Širdelės suverti ant iešmų ir kepti ant grotelių. Retkarčiais aplieti likusiu marinatu.

Skanaus.

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
dita
2015-05-07 10:45
Ar širdelės keptos ant grotelių būna minkštos ir kiek laiko kepti
Viktoras
2015-04-20 23:07
Mmmm... gardumelis
ingute
2014-02-13 11:05
o kaip tada pavadinti PINCHO ???? tai ne saslykas????
inga
2013-08-21 02:08
na dar tokio dalyko nebandziau, bet kai pabandziau tai tikrai labai geras dalykas, o kaip as gyvenu ispanijoje ir parodziau kaip daryti ispanams tai palyko apsale, nes jie tokiu dalyku kaip saslykai, kaip sirdeles gyvenime neragave, o patiko labai labai