Vištienos šašlykas su ananasais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Ananasai, konservuoti, 400 gramų
- Vištienos filė, 800 gramų
- Sojos padažas, marinatui, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, marinatui, 80 mililitrų
- Prieskoniai, marinatui, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Ananasų sultys, marinatui, 200 mililitrų
- Džiovinti bazilikai, marinatui, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė supjaustome nedideliais kubeliais.
Vištieną užpilame marinatu. Marinatas: aliejus sumaišytas su sultimis, prieskoniais (vištienai), SANTA MARIA baziliku ir sojos padažu.
Marinuojame apie 4-5 valandas.
Išsimarinavusius mėsos gabaliukus kartu su ananasų gabaliukais veriame ant iešmelių. Apibarstome druska ir kepame ant karštų žarijų ar orkaitėje.
» Rašyti komentarą