Vištienos šaltiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Kukurūzai, 100 gramų
- Morkos, virtos, 1 vienetas
- Paprika, 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Svogūnai, laiškai
- Vištiena, virta, 200 gramų
- Druska
- Sultinys, 1 litras
- Želatina, 20 gramų
- Kumpis, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Karštas vištienos sultinys sumaišomas su želatina.
Į indą suberiama smulkinta mėsa bei daržovės, prieskoniai ir užpilama sultiniu.
Atvėsiname ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-07-23 11:03
visas daržoves reikia dar pavirti sultinyje nes visai neskanu.. ypač tas šviežias svogūnas labiausiai gadina skonį šaltienoje
2011-07-28 11:36
Želatiną iš pardžių reikia išbrinkinti mažame sultinio arba vandens kiekyje
2011-07-16 09:53
tai man ir neaisku,,,ar tik vista reik virti,,,ovisa kita -ne????? 

2017-11-28 22:01