Vištienos salotų užkandėlės

Vištienos salotų užkandėlės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Čiobreliai
  • Paprika, raudonoji, smulkinta, 0.3 stiklinės
  • Vištienos filė, virta, pjaustyta, 2.5 stiklinės
  • Majonezas, 0.3 stiklinės
  • Sviestas, ištirpintas, 1 valgomasis šaukštas
  • Padažas, paprikų, 1 arbatinis šaukštelis
  • Padažas, Thai žemės riešutų, 0.3 stiklinės
  • Svogūnų laiškai, smulkinti, 0.3 stiklinės
  • Sluoksniuota tešla, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Tešlą plonai iškočiokite, supjaustykite kvadratėliais ir pakepkite apie 15-20 min. 185 laipsnių temperatūroje.
Paplotėliams iškepus, juos išimkite iš orkaitės.
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
Nedideliame dubenyje sumaišykite sviestą ir karštą paprikų padažą.
Dar šiltus paplotėlius aptepkite sviesto ir paprikų padažo mišiniu ir palikite visiškai atvėsti.
Dideliame dubenyje sumaišykite vištieną, žemės riešutų padažą, majonezą, svogūnų laiškus ir papriką.
Gautą mišinį sudėkite ant paplotėlių, papuoškite čiobreliais ir padėkite 30 min. į šaldytuvą.
Patiekite šaltus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Nijolė
» Rašyti komentarą