Vištienos salotos su medaus ir garstyčių užpilu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Konservuoti kukurūzai, 1 skardinė, 340 gramų
- Vištienos filė, 200 gramų
- Kininis kopūstas, 200 gramų
- Lengvas salotų majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Garstyčios, neaštrios, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Medus, 1 arbatinis šaukštelis
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Mėsą supjaustyti šiaudeliais. Keptuvėje pakaitinti aliejų ir maišant kepti, kol gražiai apskrus. Krėsti garstyčias, medų, berti druskos bei pipirų ir kaitinti dar kelias minutes (arba galima mėsą apvolioti garstyčių, medaus, druskos, pipirų masėje ir tik tuomet dėti į keptuvę).
Nuvarvinti kukurūzus, kopūstą supjaustyti plonais šiaudeliais.
Vištieną, kukurūzus ir kopūstą išmaišyti su majonezu ir tiekti.
» Rašyti komentarą