Vištienos plovas su pievagrybiais

Vištienos plovas su pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 500 gramų
  • Ryžiai, 300 gramų
  • Pievagrybiai, 300 gramų
  • Morkos, didelės, 1 vienetas
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Džiovintos goji uogos, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kuminas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Grūsti juodiji pipirai, 1 žiupsnelis
  • Malta aitrioji paprika, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną supjaustyti kubeliais, morką šiaudeliais, pievagrybius - griežinėliais, susmulkinti česnako skilteles.

  2. Atskirai išvirti ryžius, pagal nurodymus ant pakuotės.

  3. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apskrudinti vištieną, perkelti į puodą su ryžiais ir pagardinti pipirais bei druska.

  4. Tuomet keptuvėje pakepti morkas 5-6 min., pridėti grybus, goji uogas, kuminą, česnaką ir kepti, kol išgaruos visas skystis. Tada viską perkelti į ryžių ir vištienos puodą, bei pagardinti druska ir paprikomis.

  5. Užpilti 350 ml vandens ir užvirinti. Kaitinti ant nestiprios ugnies 20-25 minutes. Tiekti su marinuotais agurkėliais ir pomidorais.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą