Vištienos pjausnys su traškia plutele

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Paprika, malta
- Kiaulės kumpis, rūkytas, juostelės, 8 vienetai
- Vištienos filė, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
- Sūris, juostelės, 8 vienetai
- Kiaulienos šoninė, juostelės, 8 vienetai
- Druska
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, vištienai
Gaminimo instrukcija:
Perpjauname per pusę vištienos file, pamušame ir pabarstome prieskoniais. Į vidų įdedame šoninės juostelę, rūkyto kumpio ir sūrio, suvyniojame ir su krapštuku sutvirtiname siūlę.
Pavoliojame į miltus, paskui į kiaušinio ir vandens plakinį, ir džiuvėsėlius. Padedame į šalį, kad padžiūtų. Kepame svieste 5-7 min. iš abiejų pusių.
Skanaus!
P.S Į vidų galima dėti dar paprikos.
» Rašyti komentarą